Hej mitt vinterland!

Härligt när det ligger frost över gräs och alla träd. Fint när det glittrar i solen! =) Kommer väl antagligen försvinna snart, som det alltid gör. Vill ha snö, nu!!

Ska åka tillbaka till Trollhättan imorgon, sätta sig å plugga. Och planera för nyår :D

Ska fortsätta kurera mig, drar alltid på mig någon form av förkylning här, :D Ska slipa bord imorgon innan jag åker också.

Nedräkning

Nu är det inte långt kvar till jul, bara några dagar kvar. Tänkte slå in lite paket å greja nu efter jobbet  så, men tar nog å sover istället, sjukt trött ändå. Mycket folk som handlar nu, tänka sig :D.

Hells Kitchen, greja lite, sen blir d sömn.

Några dagar kvar...

Sen fyller jag! :D

Har mycket att göra de sista dagarna, har inte fixat alla presenter än :S.
Idag va det ner till skolan, men istället för att sitta kvar å plugga blev det hem för att sova en stund. pallade inte sätta mig på biblioteket och somna i boken :D
Ska sitta ikväll med arbetet en del. Nu bär det strax iväg till affären.

Dagens fundering? Hur människor kan förvåna en. För det kan dom. På gott och ont.

Krossad is

Det är Hells Kitchen på tv och dom krossar massa is, för hand. Verkar sjukt trist, men kanske kan funka på terapi. Få ut lite ilska och så. Men sjukt hur dom skriker på varann, har folk inget bättre för sig? :D Fast det är kul att se när det brinner...

Har börjat beta av lite mer julklappar med. Har mina kusiner kvar.. Där har jag lite idétorka dock.. Fast brukar hitta något. Har lyckats hitta något till Johan nu iaf, fast återstår ju att se hur bra det blev.. Riktigt nervös faktiskt.

Har börjat köra igång mer med arbetet nu, får hoppas vi hinner få det klart. Bristande "kommunikation" kan vara väldigt frustrerande ibland... Får se hur mycket tid man får till det i helgen, med tanke på jobb med mera.

Nu får jag nog ta och hänga den där tvätten.. "Skoj"...

5:e december and counting

Räknar liksom dagarna fram till jul, å födelsedagar =D. Har några presenter kvar dock..

Inatt fick jag inte sovit en blund, ingen aning om varför, kunde bara inte somna. Men var ändå förvånansvärt pigg när jag skulle upp och har varit det hela dagen. Helt sjukt alert faktiskt.
Tills nu. Tröttheten kom liksom över en, bara sådär. Inom fem minuter har jag nog glömt vad jag heter :D

Vintermörker

Blir mörkt väldigt tidigt nu. Fast det är ju en väldigt bra ursäkt att tända ljus! :D



Imorgon är det upp tidigt för att åka till Stenungsund och jobba. På kvällen får vi se vad som hittas på. På lördag drar jag och Rikard till Trollhättan igen, för att gå på Lisas inflyttningsfest! Ska inte han upp får vi se hur vi gör.. Går så sjukt dåligt med bussar på helger..
Måste påminna Johan att ge mig mitt busskort, han låna det när han skulle till gymmet..

Nu ska det packas! Blir inte så mkt att dra med sig iallafall, skönt det. Blir mycket mer nästa helg! :D

Cheesecake!

Nu är den färdig!



Återstår att se hur den smakar...!

Juletider!

Nu har december dragit igång och min favorittid på året är här! Det är dock inte alldeles jättepyntat dock.. Men Lisa har flyttat ut så ska storstäda först =).
I ugnen står en julcheesecake, får se hur det blir. I högtalarna är det dessutom julmusik, det luktar saffran, pepparkakor och clementiner!


RSS 2.0