Damsupén

Ikväll går årets Damsupé på Högskolan Väst av stapeln. Iår kommer jag dock inte gå på själva sittningen, utan förfestar med mina polers och går på eftersläppet istället. :) Ska gå lös på en flaska champis, för att fira att man har fått jobb och lite sånt. Det här blir nog skoj! Ska se till att hinna med lite annat innan kvällen dock.

Har dessutom fått sova lite inatt, gött! Men när vi åker till överby sen ska jag ändå köpa sömntabletter ifall man inte kan somna någon mer gång. You need sleep man!

Sitter just nu och ska till att färga håret, fastnade dock framför kanal 8. "Nytt läge". Mäklare hjälper folk att hitta sitt drömboende, men det finns också heminredare som piffar till någons nya boende. Den här gången har dom en liten pyttevilla som fastnat i det där brun-gula temat. (omg..) Det blir väldigt färgglatt och så (inte helt min smak, men okej). Men däremot. DÄREMOT. Dom målar över det tragiskt fula furutaket (thank god!) MEN dom målar inte över de bruna fodrerna runt fönster och dörrar! VARFÖR?! Dom har ju penseln i handen, men NÄHÄ "lite fult ska det va också"?

Nä, ska färga håret nu, it´s very needed. Måste dessutom fixa kläder till imorgon (ska ner till kontoret då) och försöka laga min stackars cykel..

Tänkte komma med ett tips också, för de där små tråkiga stunderna man kan ha osv: Lite kul läsning! :)

Ska se om kan lägga till någon fin bild från Jimmys överraskningsfest i nästa inlägg med, har ju inte lagt över alla bilder till datorn än. :)

Min nacke!

Vaknade till med ett ryck imorse, vilket inte va så bra för min nacke. Har haft ont hela dagen, inte jättemycket men ändå. Sitter just nu på skolan och pluggar lite på hälsopsykologin. Inte alltför roligt, man är ganska seg såhär dags. Blir snart hemgång för att laga lunchlåda.

Glömde mina läsglasögon hemma, hade nog varit gött att ha dem nu. Men jag borde kolla min syn. Tror faktiskt den blivit bättre :D, men får bli längre fram. När man får igång ekonomin.

Mamma, pappa, ring inte ikväll, jag är supertrött. För jag vet att ni vill när ni läser att jag har fått jobb.

Det ni :D

Höstmys

Sitter framför tvn med Lisa och en bunt levande ljus. Inte fel. =)

Idag har det varit fullt ös, och det har varit grymt kul! Hoppas på anställning på företaget, det hade gjort min jul! Blir snart dags att höra sig för, har ju ändå en hyra att betala. Och andra räkningar som bara plågar min tillvaro. Seriöst, radiotjänst har ju ffs 7 miljarder i överskott. 7 MILJARDER. Kan dom inte undvara studenter från tv-license då? Hmpf.

Till helgen kommer Johan ner också! Va längesen jag träffade honom, så ska bli kul. Det är dessutom fars-dag så det bär av till Orust på lördag eller söndag.

Nä, läggdags!

What goes around..

Man blir förvånad över hur människor beter sig. Vad de gör, säger och tänker på. Vissa beter sig mindre logiskt än andra, vilket gör att man frågar sig varför de sa så, gjorde si eller tänkte på det sättet. Och tänk vad mkt enklare, eller ja, inte enklare, men klarare. Om alla kunde vara ärliga.

Så, what goes around comes around.

RSS 2.0