Hockey-VM!

Kom nyss hem och såg att det var match, Lettland-Sverige. HEJA SVERIGE!!

Har varit i Skara i helgen för att fira Mickan, har varit görkul! Liisa hade lyckats glömma legget och fick svänga tillbaka till Göteborg och tillbaka för att hämta det. Vi blev inte allt förvånade :). Vi gick ut i Skövde på lördagkvällen och dansade fram till stängning. Inte fel. =) Igår blev det bakispizza mellan varven till Falköping och Skövde. Dessutom lite film, inte fel!! :D

Stack tillbaka till Trollhättan imorse, och möttes av en nyvaken Johan i dörren.. (hade inte med mig nycklarna, så plinga på dörren tills han reagera.. :D)

MÅL! (ett-noll till Sverige precis!!)

Hämtade min cykel i stan och tog en fika med Linda, Lisa och Eva (som dök upp). Imorgon blir det upp tidigt för att tvätta och dra till gymmet. Sen Pluggtajm vid kanalen!

På valborg börjar det luta mer mot Trollhättan.. Blir det inget varmare är det ju inte så gött att vara i Skagen..

Nu blir det mat och mer hockey!

Joggingtur i skogen :)

Idag var det först lektion på morgonen, segt som tusan. Läraren gick liksom inte igenom så mycket. Efter åkte jag hem å la mig en stund, Johan hade hållt mig vaken hela natten genom att knappa på tangentbordet, så behövde vila lite..

Efter att ha pluggat och skickat iväg lite mail fick jag med Oscar och Lisa på en liten joggingtur =). Va riktigt skönt ute i skogen faktiskt, får se om dom följer med någon mer gång i veckan.

Imorgon "bitti" bär det iväg till skolan för att sätta upp affischer till årsmötet med skoltidningen, leta fler kontaktpersoner på skolan, läsa, skriva, möte m.m.m.m.m.m..m.m.m.m.m. Blir en lång dag iaf, i och med att vi har ett möte med Studentredaktionen vid 5. Blir och ta med matlåda imorgon, undra om jag gjorde tillräckligt?

Nu ska jag sy fast lite knappar på min kappa så jag kan använda den! Köpte den för ca tre år sen, har knappt använt den för att knapparna sitter för dåligt, tur att det har blivit modern igen och att jag ser så bra ut i den.. :D

Vår!

Solen skiner ute, vilket är helt underbart!! Idag är det dock inte lika varmt som det varit innan, men det stoppar inte! Har varit nere på Strandgatan å fikat med vännerna, aldrig fel. Ikväll blir det fest för Pernilla, som fyllde häromdagen. =) Inte många timmar kvar, dags att börja göra sig iordning kanske.

Idag fyller dessutom Mikaela! Ringde vid tolvslaget och sjöng för henne =). Henne ska jag fira nästa helg. Har tenta på lördag morgon, så åker först efter det, men det kommer bli skitkul!!
Grattis och till Siv som fyller idag med!!

(Shit va alla fyller på våren!!=))

Ska städa lite innan jag gör mig iordning, under tiden får ni njuta av en bild tagen vid kanalen häromdan.



Jag ser den som en hyllning till våren! =)

Glad Påsk!

Påskdagen! Sol, sol och ännu mer sol! Är det inte underbart!!?

Påsken har varit väldigt lugn, och väldigt chill - inget fel med det! Killarna blev ägda på kubb igårkväll (ja, det blev ni...) och idag var det kanalen som gällde, igen.

Hoppas alla haft en bra påskafton - såhär såg Johan ut ett kort tag, innan värmen tog överhanden:



Snyggt va? :P

Godkänt!

Projektbeskrivningen har fått godkänt och vi har nu officiellt dragit igång med examensarbetet, urskönt! Har kontaktat några personer som jag hoppas vi får hjälp ifrån (och det ser änsålänge väldigt ljust ut! :D) så snart rullar allt på bra.

Fick svar från studievägledaren och jag får göra den sista tentan i oktober. Helt sjukt hur det där gick till, men iaf. Lämnar det för nu..

Solen skiner ute, och ska nog ta en tripp till, vi fick inte köpt allt när vi va i affärn. Johan är ju sjuk stackarn, så får väl ta hand om honom.

Nu är tevattnet klart!

RSS 2.0