Kärleksfulla vinter-Sverige!

Jag älskar vintern! Och allt som hör därtill, framförallt snön och julen. Mysfaktor 100.000! Idag fick jag stå och vänta på en buss som var nästan en timma försenad, riktigt kallt och irriterande, men inte kan jag för det tycka illa om snön. Hela världen blir väldigt mycket mindre, och människorna verkar på nåt sätt trevligare. Som om snön för alla närmre. Alla vägar blir mindre, likaså trottoarer, gångstråk och liknande. Vi måste mötas nära, om vi inte vadar ut i de oskottade delarna. Man hejar, bara för att man nästan krockar, det känns vänligast. Samtidigt visar man att ifall man krockar, så är det inte med flit. '
Likaså i jobber så pratar alla omvädret just nu. De flesta tycker om snön, kanske inte just när de ska köra bil och liknande.

Snön förenar oss på nåt sätt, blir vi irriterade riktar vi det på snön och vi blir vänligare mot varandra.
Härligt, eller hur?

Vinterland!

Vintern har nått Trollhättan, jippie!! Har kommit snö tidigare jue, men nu ser den ut att ligga kvar. På torget har dom börjat bygga upp isbanan som ska va klar till på söndag. Mysigt!
Nu när "juletider" närmar sig så saknar jag mitt piano, nåt enormt! Kanske blir en sväng förbi i helgen för att klinka lite på det. Drömmen vore att få råd att köpa, eller ännu bättre, få i julklapp! Ett elpiano! Ingen keybord eller synth, utan ett riktigt elpiano!
Har kikat en del på blocket, men till å med där så kostar dom en del.

Ska hämta lite mer värmande te!

Välplanerad dötid

Jobblördag idag. Tre visningar på raken, för säkerhetsskull planerade jag dem en timme isär, ifall någon ville kolla lite extra. Men självklart utnyttjade ingen den tiden, utan jag har haft massa dötid. Är lite bitter att vi inte har högtalare på kontoret :)

Sitter och värmer mig just nu med en chailatte. Gottit är det!

Idag ska Jimmy firas, började redan imorse när jag gjorde en snögubbe på balkongen och mms:a till honom. Den va riktigt grym faktiskt, men Johan skrattade åt mig när jag studsade ut i pyjamas, jacka, skor och vantar för att göra gubben. Får lägga upp en bild på den senare, har inte kameran här.

Kusin Ed kommer upp senare med, ska bli riktigt kul. Väldigt intressant att studera hans bowlingstil. Han tar liksom i så mycket att han kan få ner alla käglor i mitten men resten står kvar. Skillz!

Pussla!

Den här veckan blir att pussla ihop. Wish me luck!

Har varit i Skåne i helgen, riktigt gött att åka bort sådär. Vi kollade på en del film, shopping, där jag lyckades hitta en söt mugg! Och på lördagkvällen blev det utgång i Kristianstad med Mickans vänner. Riktigt lyckat! Kul att gå ut å veta att dom har öppet till 3 också.
När jag kom hem upptäckte jag att Johan har accepterat mina barnsliga vanor och köpt en julkalender till mig! :)

Let's get good

Nu känner man sig allt lite duktig. Jag och Johan har äntligen dragit oss iväg till friskis och skaffat gymkort. Jisses, det har vi pratat om sen september. (egentligen juli, men på sommaren är det lättare att röra sig ute) Så, vi kom, vi såg, vig gymma! Måste ju träna till sig lite för skidresan, om den blir av vill säga.

Mycket idag på jobbet! Det är lite sjukdomar och sånt bland kollegorna, så va inte många på plats, fick även hjälpa till med lite jobb. Får se om det blir något mer framigenom också.
Till helgen hoppas jag att jag itne jobbar. Behöver en helhelg utan jobb. Nästa helg bär det troligen av till Skåne, till Kristianstad. Måste bara kolla med de andra, hur de gör.

RSS 2.0