Ny vecka, nya tag!

Nu är helgen över, på gott och ont. Trist att se folk åka iväg, Linda och Lisa stannar lite till iallafall. =)
I veckan gäller skolstart, praktikjakt och skolpubar! Ska med Daniel ner till skolan imorgon på introduktionen.
För dagen bär det av ner till skolan för fotografering, fika och lite smågrejer man ska fixa. Ikväll blir det antagligen lite mera film me tjejerna.

Och nu lite nostalgi: bästa barnprogrammet ever!



Like omg.

Min dator har kruppat ur totalt! Inte den jag sitter på nu, ofc, den stationära. Har fått hjälp av Oscar, men datorn kruppar fortfarande. Börjar tro att många faktiskt kan förlora förståndet på den "underbara" tekniken i dagens samhälle. Se på mig bara :P
Får väl installera om skiten. Igen. Efter jag hotat den med vatten, magneter och micron.....

Lyssnar på Maria Mena - All this time för att lugna mig lite :D 

Har dessutom tappat bort min dagbok, min kalender och en räkning. Samtliga är spårlöst försvunna. Vilken bra start på veckan :P

Nä, kopp te och pluggdags!

Dramatown

Kom nyss hem från Överby, vart å ätit med Mickan och letat present till hennes mamma. Väntar just nu på att Johan ska ringa, har inte pratat me han sedan jag och Daniel lämnade honom i Uppsala. Och få berätta om gårkvällen. Väldigt händelserik, drama, dans och massa annat. Ska nästan bli skönt att stänga in sig i lägenheten och bara plugga i några dagar. Ge sig ut och cykla lite med, känns som det var evigheter sen!
Ska dessutom titta på en lägenhet åt min bror imorgon. Hoppas den e bra, så slipper han jakten efter lägenhet.

Ska ta och städa undan det sista efter igår, ibland gillar man flaskor och burkar = ingen disk. :D

Kulturkalas

Kulturkalaset drog igång i tisdags, och självklart var man där när Navid Modiri & Gudarna spelade på Kungstorget! Linda kom ner på måndag kväll för att hänga på, och bra va väl det. Kenneth, Johan och Oscar stod mest och tittade på klockan. De där pojkarna vet ju inte va bra musik är.. Jag och Linda köpte några skivor av dem också, som vi till "jubel" spelade i bilen på vägen hem sen.

Hade velat vart ner mer, till exempel igår, men min förkylning säger stop och sen har jag och Johan lite planer på vad vi ska hitta på här i Trollhättan, bio t.ex.
Håller på att hjälpa Johan med resan upp till Uppsala med, så att han ska få med sig sina grejer. Vore ju skönt att få med allt med en gång. Blir lite mer plats för mig här också =)

Recap.

Söndag kväll, dags för recap över veckan. :)
Har varit ganska händelserikt iallafall, Kenneth var här från söndag till onsdag. I måndags bowlade vi ett helt gäng och efteråt blev det alkoholintag hemma hos mina föräldrar. Då jag va nyktrast av dem allihop så va det lite kul att se på. :D Fick dessutom ta hand om stackars Emil:en som inte skulle tagit den sista!
Mickan kom ner på tisdag och vi skapade någon form av hinderbans-crockett. Ascoolt om du frågar mig. Hade velat göra värsta avancerade grejjerna, men det vi kom på skapade nog med bekymmer! :D

Fick hjälpa lillebror med mc-klädsinköp på onsdagen, for runt som galningar i Trollywood! För att göra dagen ännu längre kollade vi på farbrors hus vid Amnenäs (stavning?), riktigt coolt faktiskt, blir nog bra det där. I torsdags var jag nog bara hemma å hängde.

Fredagen bjöd på fika med gamla vänner i Stenungsund, Lucky kom från Göteborg och stannade till en sväng. Man behöver träffas ibland för att pratas vid och så. Änsålänge har vi inte fått samlat gamla gänger från gymnasiet, men jag kämpar vidare! På kvällen stack jag med Mickis ut till Rossön för att va båtvakts-sällskap! Trots den lite kusliga omgivningen så hade vi riktigt skoj där i några timmar. Fast vi brukar ju alltid skratta så... :D

Oscar kom ner på lördagkväll för att hänga med ut i Stenungsund, vilken stjärna! Han kom vid halv tio på kvällen, så Danne ställde upp för att köra oss dit. Shyrre den killen! En filur vid namn Bjarne grabba tag i Oscis ute på Hamnkrogen, och där blev vi sittandes. Blev lite vilsen i båtsnacket där ett tag, men Svetlana kom ifatt! (Måste ta reda på vad det där kommer ifrån.....) Jag och Oscar beprövade oss på en Rasberry Daquiri, vilket för min del visade sig vara en flopp (har smakat bättre), så jag håller mig till min trogne vän Grasshopper.

Söndagen bjöd på degerier. Slappa, käka, tjöta med Stefan som drog förbi. Drog dock iväg till Torp med föräldrarna. Oscar kom halvvägs tillbaka till Trollis, så han va nog inte missnöjd! Å jag fick kikat på lite kostymer ("Suit up!") som ska beställas snart.

Mmja, det va väl en ganska lyckad vecka? Har dock blivit lite lite plugg, så kommer bli mycket sittandes med det i veckan och när jag anländer tillbaka till Trollywood. Saknar min säng och mitt piano, så ska bli skönt att komma hem sen :), och att Johan kommer såklart.
För er som orkar läsa allt (suckers :P):
Godnatt!

RSS 2.0