En avklarad!

Så, en tenta gjord, och det gick skitbra! Urgött verkligen! :) Håller på och göra iordning lägenheten innan jag ska dra, diska och lite sånt. Sen blir det Orust!

Vädret är också härligt, efter tentan tog jag en chailatte och satte mig vid kanalen en stund. Under en gassande sol och en väldigt stilla kanal. Man mådde nästan ännu bättre när man såg en bogserbåt kämpa med att få upp en stor stock ur vattnet :D

Måste försöka hålla mig från att somna bara :D

Yesbox!

Mål!! Då va arbetet äntligen inskickat! Det är småfinslip kvar, men det är klart! YES! Och nu när man gjort sig välförtjänt av lite sömn så kickar kaffet in.. KAFFEKAFFEKAFFEKAFFEKAFFEKAFFEKAFFEKAFFEKAFFEKAFFEKAFFE.

Tystnad.

Kom hem alldeles nyss, har varit på möte med en psykologilärare på skolan och sagt hejdå till Johan. Kändes otroligt märkligt att komma hem och höra, ja, absolut ingenting. Fanns ingen där som sa hej till mig när jag öppnade dörren. Inte ens datorn stod och susa. Ventilen stängd.

Det har känts jobbigt när han dragit till Uppsala eller Gotland bara över en helg. Men nu är det runt fyra veckor. Känns tungt redan nu. Borde ju gå bra ändå. Så länge man är lite sysselsatt.

Är väl typ deadline på examensarbetet idag, är dock oerhört tveksam på om det ska hinnas med.. Linda är lite mer optimistisk än vad jag är i det här fallet, kanske ser jag mer hur mycket jobb vi faktiskt har kvar och vem som måste godkänna det hela? Ajja. Satsar så det ryker iallafall. Annars har vi en vecka till på oss.

Ready, set, GO!

Nostalgi!

Idag har jag/vi vinkat hejdå till ännu en. Och imorgon är det dags igen. Fast det känns inte riktigt som alla flyttat. Inte än. Men det kommer väl. Men som Pernilla sa förut "Vi syns ju om fem veckor, så vi säger att vi ses istället!". Bra sagt. =)

Efter att ha suttit framför datorn en stund så började jag omedvetet nynna på en liten truddelutt som man fick sjunga på lågstadiet. Själva noterna har jag inte lyckats hitta, men texten vill sig finnas iallafall:

Lägg rabarber på en morot
och strö över lite salt
stoppa ner det i en gryta
häll på vatten som är kallt.

hacka lök och mandariner
i en jätteliten skål
stoppa ner en gammal hummer
och en fläskbit utan svål

låt det koka nåra timmar
och häll i en kopp choklad
öka värmen till det dubbla
krydda med ett lagerblad

smaka av med lite sirap
och en tub med kaviar
ta sen bussen till akuten
vi hälsar på om nåra dar!

Får se om jag kommer på vem som har gjort den också =)


RSS 2.0