Bowling på G

Back on Orust igen, this time med Kenneth. Igår va vi iväg och badade, riktigt gött faktiskt efter man fick vant sig vid kylan. :) Idag är det bowling i Stenungsund som gäller. Heja heja mig!

Regnet öser ner just nu, som det har gjort precis hela dagen. Framförallt när jag va ute å körde med mopeden. Typiskt, min byxor är ännu inte torra. Får hitta något annat att ha på mig ikväll. Måste fixa lite grejer i Stenungsund innan bowlingen också, så får se när man har ätit och ska ge sig av. Och i vilken bil. Vilken organisatör jag e. :)



Over and out!

Sippar rosé!

Sitter hemma på Orust, en fredagkväll och sippar lite rosévin. ("Sippar rosé hela dagarna") Hade tänkt att hitta på något ikväll, men det blir skype:ing med kenneth och småplugg typ. Lika bra, kör ju på fest imorgon i Trollhättan/Uddevalla. Laddar ordentligt iallafall!!

Läste precis ett inlägg som Linda hade gjort på min blogg. Ska verkligen försöka komma! Känns helt sjukt att den tiden är över. Vår tid. Det gick så fort, helt plötsligt var alla borta och jag stod själv kvar i Trollhättan (Ja, Jimmy e ju kvar också:)). Man ska nu fixa praktik, jobb och ev. ny bostad. Jag håller på att kolla på lite olika firmor, läsa på lite om marknaderna och så. Men man drar sig ändå för det. Kan vi inte bara gå kvar, ett år till, allihop?
En del av mig undrar varför jag skaffade vänner som allihop är från östkusten.. :P

Hoppas jag får råd att ta mig bort, hade vart underbart att se dom igen! Och dessutom göra en lite utflykt! Inte för att jag skulle betala dyrt för att resa till öst, men ändå!

Fick precis ett sms. "Catch the tak". Har inte helt koll på vad bruden menar, men visst! :D

Hoppas att Johan kommer ner snart också. Suger verkligen att han ska va i Sthlm/Uppsala i nio månader..
Ajja, nu blir det skype! Och rosé!!

"Tja Peter!"

Ännu en helg har passerat, en lyckad sådan också. Alltid kul att umgås med vänner :)
Nu är man tillbaka på Orust och grillen är igång. Imorgon blir det jobb, får se hur det blir, har väl att göra i några dagar iallafall. Sen på onsdag kväll eller torsdag morgon bär det av till Trollhättan för att städa lite innan resan till Gotland tidigt på fredag morgon :)

Fullspäckat! :)

Sommar i skärgården!

Jag anser att Orust har en skärgård iallafall. Har haft några riktigt härliga dagar med sol, bad, båtturer och en och annan glass. Välbehövd kan jag säga, varmt som attan har det varit, men snart sjunker temperaturen. Lite skönt, men får se när värmen kommer igen.
Ikväll blir det filmkväll med tjejerna och imorgon bär det av till Trollywood och utgång. Nästa vecka börjas det med lite jobb innan resan till Gotland och Johan. Fullt ös, medvetslös! :D

Efter en dag med sol och bad står jag i en båt och se solen gå ner...
Jag efter en dag med sol och bad, ser på solnedgången i båten :)

RSS 2.0