Jordgubbsgröt

Vad gör man när man har slut på sylt till frukostgröten? Man tar frysta bär! I det här fallet hade jag bara jordgubbar hemma. Riktigt gott! Fast skulle nog tinat gubbarna lite först, gröten blev nästan kall. :)

Ska till att pälsa på sig ordentligt idag, är ju så förbannat kallt ute. Igår var faktiskt chefen så omtänksam att köra hem mig, så jag slapp gå i kylan. Blir thermobraller idag!

Förbannade kyla.

Det är så sjukt kallt ute. Kändes som att halva Sverige hade börjat välkomna våren, helt plötsligt kommer den här sibiriska kylan. Det funkar ju om man är påpälsad och så, men framförallt om man slipper stå ute i blåsten i över en timma. Hjälper ju inte direkt...


Feberyra

Legat med feber halva dagen. Lagom kul. Kände av nåt redan igår morse. Inatt när jag skulle lägga mig så försökte jag dessutom blåsa ut en glödlampa. (För er som undrar vad som hände; den slocknade inte...) Inte lika kul att vara sjuk när ingen ser att jag mår dåligt heller.
Försökte mig på att städa förut, tänkte testa den nya dammsugare, så startar fan inte fanskapet!! Ny jävla dammsugare. Lyckades motstå frestelsen att A: Öppna upp och se vad problemet är, eller B: Kasta den jävlen utför fönstret. För effektens skull så skulle man göra om den till en stor Molotov. (Inte för att jag blev frustrerad eller så..)

Jag börjar som sagt märka av att jag är själv, och trots förkylningen så klättrar jag på väggarna. Bakar, småstädar, msn, lyfter vikter, you name it. Ska försöka motstå frestelsen att dra iväg. Kommer ju bara bli sjukare då, och har massa viktiga möten i veckan.

Wish me luck!


Parkeringsböter.

Okey, har lyckats få min första p-bot. Att det dessutom sker när jag inte har råd att betala den är inget annat än typiskt. Skulle behöva att det rullar på mer på jobbet, men med temat som varit så känns februari som en mörk månad.. :/

RSS 2.0