Skatteåterbäring!

Fick deklarationen idag, och den va helt underbar att titta på!
Har inte fått godkänt ännu på projektplanen, förhoppingsvis kommer det idag... Vill ju komma igång med att kontakta de personer vi behöver prata med. Är ju lite dumt att prata med dem om det slutar med att vi måste byta ämne.

Idag är det en ganska slapp dag ändå, läsa lite, laga mat å så. Daniel va förbi, vi åkte bort till sdcc (tror jag det hette) för att fixa en reservdel till hans bil. Ikväll blir det väl lite fest också, förhoppningsvis i Sylte...

Nu blir det lunch/middag!

Uppstart!

Idag drar vi äntligen igång med examensarbetet. Ska ge mig iväg till skola nu för att göra iordning projektmallen för att få godkännande att börja. Men det ska inte vara några större problem. Ska dessutom maila lite människor jag haft kontakt med för att få hjälp under arbetets gång. Har även kikat på lite böcker man kan ta hjälp av. Peppad är man!!

Har dessutom andra ämnen att plugga på också, så kommer verkligen ha fullt upp! Måste laga min cykel med, får bli nya däck. Men det ska inte kosta så mkt (vad jag vet iallafall...) blir att fixa det på onsdag eller nåt sånt..

Nu bär det iväg till skolan, i det fina värdet. Tjohej!

Tentavecka!

Nu körs det igång, igen! Tentavecka. Lägenheten blir med detsamma stökigare, det ligger böcker och papper högt och lågt. Myskläder är det som gäller och håret har ungefär 14 pennor i sig. Underbart med tentavecka va?
Har två tentor, en på onsdag och en på fredag. Idag blir det mycket vikt på den på fredag, för att jag har en hel del att läsa igenom tills dess. Ska nog göra upp ett pluggschema.

Prata med Johan igår med, han kanske kommer hem lite tidigare än vad som har sagts! =)
På lördag är det FLIS-sittning. Har inte råd att gå och sen har man hört att dom kommer ha lite konstiga regler på sittningen, så nej. Blir å fira slutet på tentaveckan med the gang!

Ska ta och göra frukost nu, ett litet frukostskämt:

-"Vad gör du i skåpet, Per?"
-"Jag leker periskåp."

Hemmakväll!

Johan drog iväg till Gotland igår, så nu har jag lägenheten för mig själv i en vecka.. Ikväll blir det filmkväll, får se om någon kommer förbi. Imorgon blir det plugg på kommande tentor och laga cykeln, ifall den e trasig vill säga. Ska plocka isär och titta på den iallafall. =)

Nu ska jag städa lite och laga mat. Ska nog tända ljus sen också, blir så mysigt då!

RSS 2.0