*pheeeeew*

Nu är det mycket på gång. Kollade i kalendern idag, jag har inte en enda ledig helg fram till mitten av februari. Så den är extra helig. Superhelig.
Självklart är det konsekvensen av att man har mycket att göra. Tro inte att jag klagar! Visst, hade varit skönt med mer helg och egentid, men jobbet är förbannat roligt just nu. Lite mer fart i grejerna så hade det varit super!

Till helgen bär det iväg på kick-off i El Stockholmo! Inte Slussen den här gången, utan någonstans i Nacka. Återstår väl att se hur resultatet blir.
Nu blir det en kopp te och Det Okända!

Massage!

Har varit på min först massage-behandling, någonsin! Var ett presentkort jag fick för typ ett år sen. Det va dessutom välbehövligt, ryggen och nacken tog en del stryk av fallet i helgen. Frågan är om man skulle väntat 1½ vecka, man vet ju aldrig om man ramlar och slår sig i backarna :)
På söndag bär det iallafall av, riktigt kul ska det bli. Härligt gäng! :)

Nytt år - omstart!

Alla tänker sig nästa nyår som en tid för omstart. När man får vända blad och verkligen ska bli den man alltid velat bli. Eller göra nåt man alltid skjutit upp tidigare. Den här gången blev det att se nyårsafton som ett tillfälle att träffa vänner. Inga nyårslöften, ingen omstart, inget nytt blad.

Började dock det nya året med en smäll, deluxe. Påväg hem lyckades man halka på isen, det hade ju töat under dagen. Ingen hjärnskakning, men förbannad värk i rygg, nacke och huvud. Underbart.

God fortsättning! :)

RSS 2.0