Nu är det fredag igen!

Veckorna går otroligt fort, faktiskt. Johan familj åkte igår på dagen, stackarna fick en långresa hem.

Skidresan planeras för fullt, men har stött på ganska stora problem, några har tagit ledigt fel vecka. Hoppas verkligen det går att lösa ändå, vill ju komma iväg. Swoooooooosh!

Nu är snart helg, jobbar den här helgen med, men det löser sig!

Den som fiskar efter mycke...!

Har Johans föräldrar och lillebror på besök nu, till på torsdag iallafall! Alla har sovit bra inatt, vad man har kunnat höra åtminstone. :) Nu blir det frukost och vid 1-2 bär det av till den underbara ön i väst!
Johan frågade även vem som skulle köra hem och syftade på att någon måste vara nykter (det är söndag, jag vet, men han är inte alltid logisk). När jag sa att det bör vara någon som hittar så tittade han på mig och sa "ja! precis" och spände ögonen i mig. Undrar vad han menar.. :P

Nej, dags att göra frukost. Ska försöka få ordning på alla luftmadrasser i vardagsrummet med. Finns liksom ingen golvyta kvar.

Höstpromenad!

Det har varit helt sjukt grymt väder idag! Helt underbart! Vaknade imorse hemma på Orust, såg som vanligt ut över havet och det va grymt häftigt! Spegelblankt på ytan och frost överallt, på vartenda grässtrå och löv.

Johan och lillebror fick följa med på en långpromenad med kollegorna borta på Sundsby. Riktigt kul att alla verkade uppskatta det! Efter vi hade gått hela Sundsbyleden valde jag, Johan och Daniel att klättra upp till Solklinten. Daniel gav dock upp halvvägs, han hade gått tillräckligt. Så jag och Johan gick hela vägen upp. Jättekul att klättra, men svårt när man råkat ta med sig glashala skor! :)

Utsikt från Solklinten


The Kings

Sitter efter en lång dag i soffan och ska avnjuta en kopp te och Kungarna i Tylösand. Inget program som egentligen är särskilt givande, men jisses vad kul det är! :D Låtvalen är dessutom klockrena. Underbart!

Har lyckats bli sjuk, igen. Hur lyckas man? Har fått jobba idag, men feber till å från tyvärr. Blir eventuellt hemma imorgon, åtminstone på förmiddagen, hoppas lite extra sömn råder bot på förkylningen.

Ne, nu blir tet snart kallt! Och kungarna är inne på Butterix :D

Skvaller

Nej, kommer inte med massa skvaller. Ligger sjuk idag och har legat i soffan å kollat på de senaste avsnitten på Gossip Girl. Helt sjukt vad man fastnar framför den serien..! Förhoppningsvis är man frisk, eller tillträckligt frisk, för att jobba imorgon.
Nu blir det att vänta på att Johan kommer hem :)

Frukostmys :)

Har äntligen fått hit kameran, så lär kunna lägga upp lite mer bilder fram igenom. Skulle haft en nu, sitter vid frukostbordet med en stor kopp te, datorn och levande ljus. Låten Under Pressure med Queen och Bowie är satt på repeat. Grymt bra är den.

'Cause love's such an old fashioned word
And love dares you to care for
The people on the edge of the night
And love dares you to change our way of
Caring about ourselves
This is our last dance
This is ourselves
Under pressure

Ska snart dra till jobbet, regnar det blir det till att gå ner. Mitt ben vill att jag cyklar, tog lite stryk av springturen igår. Ska försöka dra till gymmet idag, får skaffa lite muskler så att man kan springa bättre.. (logiskt...?)
Har inte alltför mycket att göra just nu tyvärr, är väl lite av en trend at the moment. Ska förbereda lite för en visning i helgen, eller ja, två egentligen.. Blir fullt upp nu ett tag framöver. Har en lugn helg i slutet på oktober, kanske..

Ne, work-tajm!

RSS 2.0