Tunga diskmaskiner

Har äntligen börjat flytta! Mina föräldrar va uppe idag och flyttade pianot, sängen, tvn, soffan och stolar. Har inte börjat packa ihop köket än, så har mycket kvar! Men förhoppningsvis hinner jag med det mesta imorgon så S kan flytta in sen.
Ska ställa iordning kartongerna lite nu, så att det inte ser så rörigt ut =).

Har dessutom fixat ledigt imorgon, så nu har jag måndag - tisdag ledigt för flyttning! Underbart! Önska man kunde dra till IKEA också bara. Är så sjukt inredningssugen!

Nu ska jag äta lite för att börja packa lite mera sen. Blir nog ett farväl-bad (till badkaret =)) senare.

En ren vind

Träffade J förut, vinden va utplockad ifall jag ville börja flytta in lite grejer där. Asnice.. =) Ska verkligen bli kul. Hade velat ha mer pengar kvar dock, så man kunnat åka till ikea å inrett lite. Det är så kul med inredning!

Tycker verkligen om att jobba med I.M. Ser upp till henne på ngt sätt, som en extramamm typ. Helt underbar verkligen!

Har inte packat nåt idag. Ska se om jag kan greja lite mer sen. Är ju så trött efter jobbet jämt... Fundera på om man ska sätta sig på café imorrn eftermiddag å ta det lugnt en stund. Det är så mysigt att bara sätta sig ner med en chai-latte..

I ett hav av flyttkartonger

Känns jättemärkligt att jag snart ska flytta.. Jag ser fram emot det, men ändå konstigt. Kommer sakna min lägenhet, ytorna framförallt. Men också badkaret, balkongen och alla garderober.

But what ya gonna do?

Det blir Rosenström på Fredag iallafall, ska bli kul å komma bort från allt lite. Det behövs emellanåt. Har alldeles för mycket att göra.

Kom på att jag fick ett mail imorse jag måste svara på! =D



My God va det här kommer ta tid. Fattar inte varför jag inte bara tar tag i det.. Är väl för mycket antar jag..

Kaos.

Lita på tillvaron

Har precis gått upp, ledig idag! Ska packa, städa å olja hela dagen. Balkongen måste oljas in. Fast vädret måste bli bättre dock. Annars får ja fixa det efter jag flyttat.
Provade mina fat-pants idag! Dom ramla av mig! xD Så jäkla gött! Har gått ner runt 12 kilo hittills. Asnice. Det känns skönt att något går bra iallafall.
Prövade en gammal kjol nu, damn! I look good! :D

Ska ta min nyfunna lycka och städa nu =)

Drabbas inte av panik

Hela min värld har förändrats drastiskt sen slutet på april. Försöker vänja mig vid allt som händer, och när man tror att man har kontroll över allt så kommer det mer. Olyckor kommer aldrig ensamma säger man ju. Så sant. För att citera en kommentar från Jonas Gardell, "Drabbas inte av panik".



Midsommarafton va lyckat iallafall! God mat, trevliga människor och massa skoj! =) Fick klätt midsommarstång och dansat också! Skiter i att folk tycker det är löjliga gamla traditioner, det är mysigt! Man fylls av sommarkänslor! Det är känslan jag vill ha från helgen, bara för att den ger mig ett leende på läpparna.
Tyvärr är det inte så enkelt. Att bli sviken av sin närmsta vän är inget en midsommarstång kan bota.




Relationer och allt som hör där till ska analyseras så mycket idag. Beroende på vad ni har för relation så anses du inte ha rätt att reagera si eller så. "Du är löjlig". Exempel: alla dessa shower, ricki lake, springer osv osv. Där diskuterar hela jävla publiken vad gästerna har rätt att tycka. Dom blir domare om vad som är rätt och fel. Har dom verkligen rätt till det? Frågar jag någon om hur jag ska reagera i en situation så frågar jag efter råd, jag är ingen jävla robot som gör precis som du säger.
Oavsett vad som kan tänkas vara "rätt och fel" i olika situationer så är känslorna verkliga. Det du känner kanske inte ändras av vad andra säger till dig. Gå på känslan då. Känner du dig sårad, trots att andra säger till dig att du inte borde va det, så är du ju fortfarande sårad. Ingen jävla bloggare, kurator, vän eller relationsexpert har rätt att säga till dig hur du ska reagera.

Det har jag kommit fram till. Kalla mig löjlig så mycket du vill. Är jag löjlig så är jag väl det ett tag. Men du är född idiot. Ingenting kan ändra på det.



Nu är det dags att fixa sig för jobbet! Det är ingen lång dag iallafall.

RSS 2.0