Glorious!

(Hoppas det stavas så... :D) Är på riktigt bra humör efter att ha sett en film och sedan pratat lite med Johan, som för övrigt kommer till Thn till helgen! Filmen heter "A walk to remember" och är en helt sjukt bra film.. Kolla in på IMDB. Träffade även en gammal arbetskollega på Överby idag, helt underbar människa som verkligen kan skjuta ens självkänsla i höjden!

Imorgon blir det intervju, så det är dags att sova snart. Wish me luck! :D

Släppa loss

Har börjat få lite napp på mina samtal nu, kanske lite väl många, vore jobbigt att tacka nej liksom.. Men ska ringa upp några på måndag, så får vi se vad det blir!
Imorgon blir det cykeltur med Daniel en sväng, förhoppningsvis. Sedan frisörbesök och filmkväll med killarna på kvällen. Håll tummarna för att de inte tar med sig någon skräckfilm :P Blir dessutom kakbak innan, antagligen iallafall.

Va i Uppsala i helgen och hälsade på Johan :), och hans syster självklart. Va jättemysigt, dels att se Uppsala lite, men framförallt att träffa han igen. Surt att man träffas så sjukt sällan, men det kostar ju att ta sig. Fick sällskap på tåget upp av Stefan iallafall vilket gjorde att tågresan gick sjukt mycket fortare. :) Och nästa helg kommer Johan hit!

Ska lägga mig nu, ifall man ska orka cykeltur imorgon bitti.

För att förklara titeln (min bror kommer sååå älska mig för det här xD) Dans på DH!

Godnatt!

Yes!

Vilken underbar känsla! Loggade in på studentsidorna på skolan imorse, och jag fixade båda tentorna som jag gjorde för några veckor sedan!!! Har en inlämningsuppgift kvar som jag ska göra idag och imorgon, sen är det bara att hämta ut examen! :D
Sedan är det bara praktiken kvar! Pluggar ju några ämnen till som jag måste klara, men det är ju för skojs skull. =)

Kollade läget på facebook tidigare idag också, och fick reda på att Patrik Swayze gick bort igår. Riktigt sorgligt faktiskt, men han kämpade hårt mot cancern. I en artikel jag hitta hade läkarna sagt, vid upptäckten av cancern, att han hade ca 1 % chans att överleva. Och det var för 20 månader sen. Good work av honom ändå!

På fredag bär det av till Uppsala, förutsatt att jag vinner biljetterna på tradera. Kommer undan mycket billigare på det viset, skitbra! Måste ju komma från Stockholm central till Uppsala såsett också, men Johan påstod att det va lätt.

Linda drog hem till östergötland igår också. Helt plötsligt va man själv, och insåg att jag har haft sällskap i lägenheten i tre veckor. Så en dator fick vara igång för att göra lite ljud ifrån sig.
Nu blir det mer plugg på skolan, tänkte spendera hela dagen/kvällen här, så man får något gjort. =)

Mischmasch

Ja, det ordet finns med i Nationalencyklopedin. Ordet betyder; helt oordnad blandning. Som härstammar från tyskans "mischen" som betyder blanda. Där har ni lite allmänbildning...

Johan har varit på besök i helgen och genom det upptäckt att det är mycket billigare att köpa biljetter från SJ via tradera.com. Seriöst, tågbiljetten kostar ju närmre tusen spänn, och på tradera-auktionen kan man få den för under hundralappen. Super!
Idag är det plugg som gäller. Ska även dra bort te lillebror och kolla läget. Linda och Jimmy kommer väl peppa på kåren ikväll, har fortfarande inte lust men de får nog med mig idag också.

Utanför är det massa ljud från bussar, byggare, folk och hundar. Har öppnat fönstret för att få in lite luft och anser att det nästan är ett mirakel att Linda kan sova med alla de där ljuden :D

Ska försöka fixa iordning mitt CV så jag kan börja ge mig ut och leta praktikplats snart. Hade varit bra att besöka några ställen i veckan. De ämnen jag pluggar tar ju lite tid dock.. Jaja, dra te Daniel och sen införskaffa lite mat kanske?

RSS 2.0