Bikey!

Blev en väldigt busy-week den här veckan, men det är kul när saker händer.
I söndags tog jag en cykeltur till Orust.. Vilket kanske inte är någon vanlig idé när man bor i Trollhättan. (Note to self: Ta med druvsocker eller energidryck nästa gång..)
Måste dessutom fixa till cykeln, kuggarna är ju nästan borta :S Passade även på att ta lite kort under färden, för er som inte tror mig. Time for work!

<- Utsikten från Oskarsbron i Trollhättan.

<- Taget på bron över E6:an vid Gullborga!

<- Färjan Venus vid Kolhättan.

<- Och i mål!!!

Kristihimmelfärd!

Och det firas med... ja.. kanske inte firas så mycket med. Solen lyser med sin frånvaro men vi gör det bästa av det. Jag och Johan ska snart ut på en springtur för att sen ta tag i lite andra vardagliga bestyr (aka middag). Imorgon har butikerna öppet som vanligt så då ska det inhandlas däck och cykelslangar. Then I have dos working bikes.

Tänker inte ägna mer tid åt att skriva här nu, utan avslutar med ett musiktips: HIM - The Funeral Of Hearts. Grymt bra!

AL over and out.

De pratas om regn

Hoppas att regnet håller sig undan såsett, men man kan aldrig vara säker! Sitter och är näst intill sönderstressad just nu, blir sen till jobbet, men de andra ve om det. Tvätten drog ut på tiden och när jag skulle hämta den förut stod tre målare och målade karmar och sånt. Så tro fan att man fick vit färg på den svarta jackan.. Hur jag nu ska få bort det.

Kontrakten till lägenheten kom igår! *hurray* Har redan skrivit på dem och ska skicka in dem idag. Ska ringa de nuvarande hyresgästerna någon gång med, och fixa lite detaljer.

Igår blev det grillning nere vid kanalen. Jag var framme en hel timme innan alla andra, Jimmy tyckte att det var ett mirakel, vet inte vad han pratar om.. :D De andra missade den bästa solen dock! Tji fick dem. Här får ni en bild på mig nere vid kanalen, råkade doppa fötterna lite med.



Nu ska jag hänga tvätten innan jag drar till jobbet, så för att avsluta vill jag gratulera min morfar på födelsedagen!

Grattis morfar!!

RSS 2.0