R.I.P. Che

Inatt dog min hamster, bara för att de e små djur så blir det inte lättare.


Work-Out!

Träningsvecka har dragit igång! Idag blev det gym med Johan en sväng, lite lagom sådär. Passar ju på när det är gratis, men kroppen vill nog har lite vila, så blir inget imorgon förmiddag. Men Yoga på kvällen! Det va längesen.. =)

Nu har jag laddat upp med lite böcker, ska få lite gjort. Har mailat Orust kommun om fastigheten jag ska "sälja". Får se när dom svarar. Behöver va förbi en bank eller två för lite konsultation.
Behöver boka bana till på fredag med. Tänkte bowla då, jag och Johan iallafall.

Nu ska jag återgå till pluggandet och planeringen!


Tänkte länka till en låt på Youtube, men lyckades inte hitta den, ni kan få leta själva dock! :P

Status Quo - Safety Dance

Half Baked

Ben&Jerrys. Upptäckt en ny smak, half baked. Underbart gott!
Idag har det varit en del att göra. Imorse lyckades jag irritera Johan till bristningsgränsen på grund av mitt alarm.. :D "Ops"
Fick köra Lisa fram och tillbaka från sjukhuset för att sedan röra sig till simhallen med Johan, Linda och Sara och simma några längder. Det är ju gratis för studenter där denna veckan, och det tänker vi utnyttja till max!
Därefter blev det snabblunch och springning till lektion. Inte mycket vettigt sades, men iallafall. Något fick man väl lärt sig.

Har extremt mycket att göra, så det slår nästan slint. Lite svårt att börja på vissa arbeten när vi inte vet vad vi ska göra än också. Men imorgon får vi veta mer. Lektion på morgonen och gymmet på eftermiddagen!

På torsdag ska jag fika med Ullis (att det äntligen blev av :)) för att sedan gymma med ett gäng folk. Blir en fullbokad vecka. Nästa vecka får jag, med hjälp av Daniel, åka till Orust. Shit! Kom på att jag måste maila Orust kommun, behöver lite uppgifter därifrån.

Nu är Lisa och Oscar påväg hit, filmtajm! Madagaskar 2 blir det nog..

Over and Out!

Design

Köpte en inredningstidning häromdagen, eller ja, den visar ju hus. Designen på husen samt inredningen. Hela makalösa planlösningar, färger, inredningar, you name it. Men. Tillslut såg jag något som jag föll för, Meditation Pod från Blaess..
Design: Blaess

I tidningen var den självklart svart, men är den inte helt underbar?!

Kursstart

Det är liv i skolan! Nu börjar man märka av alla de andra 8000 studenterna som läser där på högskolan. Fick träffat lite folk också.
De nya kurserna kommer nog märkas av, arbeten i båda + tenta i det ena ämnet. Utöver det läser jag med juridik, som kvällskurs. I det ena ämnet har vi änsålänge ingen kurslitteratur, men vi i det andra har ca 7-8böcker. Å jag som tycker att det är SÅÅÅÅÅ kul att läsa..... :S

Nu håller jag på att testa spotify, får se vad det är för shit. Man får väl ha något sånt om man ska komma åt musik efter den där lagen vinner laga kraft...

Nu blir det filmkväll hos Oscis! Phantom of the Opera, igen. Johan ska vara glad att han slipper. Han ser alltid så plågad ut när jag föreslår den filmen.. :)


Pappa!! Jag har inga cash på fånen, ser du det här e det bara å ringa, har tfn på hela kvällen.

Over and out!

Tentaveckan över!

Äntligen är allt gjort! Satt uppe till 6 imorse och plugga på tentan jag gjort idag.

Och det kändes jättebra! Är försiktigt optimistisk, men det känns bra!
Ikväll blir det lugnt, är trött så blir att städa (eftersom det har varit tentavecka... =)) och mysa framför en film! Blev lite sugen på att göra paj eller nåt gott att äta. Typ zuccinipaj eller nåt. Namnam...

På måndag drar de nya ämnena igång. De sista riktiga ämnena. Lite sorgligt nästan. Sen är det bara examensarbetet kvar. Jag och Linda har en ganska god idé vad vi ska jobba med, men måste sätta oss och utveckla idén samt göra någon form av arbetsplan med MASSOR av "plan B".

Nu blir det städryck!

RSS 2.0