Berg o dalbana

Hur kommer det sig att allt ska hålla på å gå upp och ner såhär? Blir ju förvirrad oavsett. Jag gör mig själv besviken hela tiden. Det är sorgligt, jobbigt och svårt. Hur ska jag hitta tron på mig själv igen?

Seriösa frågor.

Hur ärlig mot mig själv är jag?

Fy fan för mig.

Intill garaget

Vilken händelserik dag ändå. Jobbat hela dagen, varmt som attan men ändå väldigt roligt. Sedan prata ut mer med M. Kändes väldigt bra att få fram att det inte är över än. Prata en sväng med L och J också, alltid kul att prata med vänner. När jag väl trodde att dagen va över så hör jag att min kusin är i garaget. Har precis stått och pratat med henne en lång stund. Sjukt att det fortfarande är så lätt med henne. Såg upp till henne när jag va liten, hon välkomna en alltid med öppen famn liksom. Och ett stort leende.. =)
Varit en bra dag kort sagt. Gårdagen va inte lika rolig, men avslutades okej. Men roligare att skriva om idag.

Tycker om att prata med människor, speciellt med dom man verkligen bryr sig om. Tycker om att lösa saker, känns så bra då. Inte för att jag löst DET, men ändå kommit en bit på vägen.

Känns bra iaf, tycker om känslan jag har i kroppen.

TAFT!

Orust

Kom till ön igår kväll, efter jobbet i Stenungsund. Har inte fått vilat upp mig. Ganska frustrerande faktiskt.

Har haft en väldigt bra helg! Helt underbart å träffa folk igen! Kul me fest =).

Nu ringer det.

Björn, -the skrivare

Haft en väldigt speciell dag. Sov inget inatt. Segt som attan på jobbet och dessutom motgång efter motgång. Damn. Vill ta ut allt mitt vrede på den där j***** skrivaren.. Kom hem mycket senare än väntat på grund av den. Fan.
E väl inte så jätte arg, kan jag inte bli med folk runt mig. Är underlig. Lessen och irriterad. Men mest frustrerad på situtationen jag satt mig själv i.

Fan.

En konstigt grön Renault

Står utanför fönstret. Sitter på jobbet, lunch. L hörde av sig förut och sa att internet va nere hemma. Surt för henne =) Efter jobbet ska jag bort till återvinningscentralen och dumpa lite skräp jag lyckats rensa ut. Gjorde extremt gott! Behövdes.

Ska städa lite mer i lägenheten också. Få lite ordning liksom. När man ändå bor två just nu.

Då va det tillbaks till jobbet igen.

Inträngd vid datorn

Så mycket grejer det ÄR överallt...!! Helt sjukt, och allt ska slängas. Bissarrrrrrt!! Vill ju få bort allt innan fallens. Få ordning liksom. Kommer ju inte bli helt bra förrän efter IKEA, får helt enkelt leva med det at the moment.

Imorgon blir det tillbaka till jobbet. Va skönt att va iväg och bada idag. Härligt att göra något annat for once. Känns som man inte gör annat än att jobba. Å sova. Å äta ifall jag känner för't. Märker att man inte har koll på allt ändå. Lite surt. Känns meningslöst dock.

Kanye West. Helt sjukt bra. Blir som besatt nästan =)

Vill dega framför tvn, men har så mycket att göra. Känns skönt att ha lisa här, dels för att få lite hjälp med allt, dels för sällskapet. Det där jobbiga blir inte lika jobbigt när man har någon att prata med.

Fick sms.

Va bara Lisa.

Hon är fetast i stan.

:P

Oinoljat ekbord utan stolar.

Det har varit slitet på jobbet idag. Mycket att göra. Folk och leverantörer att ringa, kunder att hjälpa, inventering. Yeah, a lot liksom.. Så är sådär trött nu. Borde rensa mina lådor under sängen dock, vore skönt att ha det klart. Så att man bara kan vara ledig imorgon. Underbart!

Lyssnar på den där låten igen.

"You're in everyone I see"

Mkt känslor. Underbart på något sätt ändå. "You always light my way"

De där låtarna..

Vissa låtar blir kopplade till känslor, platser eller tidpunkter då man lyssnade till dom. Vissa är underbara att höra, lyssnar på en underbar nu. Vissa gör ont, skär i själen.
Nu är jag glad. Den är fin. Underbar. Kan inte göra annat än å le, trots allt som hänt.

Nu satte jag på en annan. Som känns ordentligt. Har inte klarat å lyssna på den på många år. Vill höra nu. Den är speciell. Michelle Branch - Everywhere

"'Cause you're everywhere to me, when I close my eyes it's you I see."

Den gör mig glad, lessen, arg, förtvivlad, förundrad, harmonisk, ja.. Allt. På en och samma gång. Det är en speciell känsla som är starkare än alla andra. Och den har jag aldrig kunnat sätta fingret på. Kommer nog aldrig kunna det heller..

Nu ska jag lyssna till den. Och njuta. På nåt sätt.

"So tell me, do you see me?"

Pokerkväll

Det spelades poker igår, texas hold'em. Vi va 8 som spelade. GISSA VEM SOM VANN?!

Hehe, korrekt.. Yours truly. Kändes rätt gött faktiskt. Fick faktiskt komma fram till slutsatsen att jag är bra i poker. Har vunnit flera gången förut. Mina kusiner kan inte påstå att jag fuskar längre, jag ÄR så här bra! =D

Kollar lite på sommarlovsmorgon innan jag ska dra till jobbet. Tar bilen in, trots vädret. Är rätt trött efter inatt. Sov lite dåligt.
Har börjat få upp lite hyllor, men har problem med betongväggarna. Slagborr is the shit liksom. Ska rensa ur lite lådor, slänga saker och sen börjar det faktiskt likna något här! Allt är uppackat nu iallafall. Ska bära upp mer grejer på vinden också. Man börjar samla på sig grejer alltså! Helt sjukt.

Kom å tänka på en teori jag hade för många år sedan. "Leva hårt och dö ung" med roten i teorin "Det va bättre förr". Alltså, många äldre kan man höra säga just dom orden "det va bättre förr". Alltså borde det vara bättre att leva till fullo nu och sen låta bli att bli gammal. "It's better to die young then to fade away". Tyvärr krävs det pengar för att kunna "leva hårt". Eller leva till fullo om mna vill säga så. Jaja.. Teorier finns det i mängder..

Snart är det fallens dagar. Nja, det är 1½vecka kvar. Men det är snart helg! Nästan. =) Men party ska det bli. Underbart att vara ledig söndagar nu ju. Får se om man kanske får upp lite folk från "hemma"-trakterna.

Nu är det snart dags för jobb! Ska fixa ihop lunchlådan..
See ya suckers!

Lördagsparty

Det kommer gå! Ha! Har ledigt söndagar fram igenom, då blir det fest på lördagar, bara för att jag kan! "I like to move it, move it!"

Söndag var en väldigt bra dag. Träffade J som jag inte sett eller pratat med på 3-4år. Väldigt känslosamt bivis. Men kändes bra. Kändes bra att se ett välbekant ansikte.

Har haft tre dagar ledigt. Behöver mer. Mycket mer. Känner det i kroppen. Måste få ordning här hemma, så att man har det bakom sig. Måste börja plugga också. Stenhårt. Väldigt ångestladdat det där, antar att det är därför jag skjuter upp det hela tiden. Börjar jag nu så har jag ändå en månad på mig.


Vill ordna asparty på lördag. Får kanske ligga i lite. xD

Misär

Nu är allt uppackat, är lite grejer som inte ligger på sin plats än, några som ska sorteras, men det är ingen kris just nu iallafall. Vill verkligen få ordning på det här. Känns segt. Känns inte som "mitt" än. Ska försöka fixa upp tavlor och hyllor imorgon, det sista alltså. Kommer nog göra gott. Skrivbord kommer bli skönt att ha. Fundera på om man skulle sätta på en film.

En gammal barndomskompis hörde av sig idag! Har inte pratat med henne på flera år, riktigt roligt ju! Det är sånt man blir så glad av! =) Ska se om vi hinner ses till helgen, vore jättekul!

Är väldigt trött.

Flytten är klar!

I söndags och måndags var det lyftning som gällde. Blev klar med flyttning + flyttstädning vid halv tre på tisdag "morgon". Tisdagen gick åt att packa upp. Är inte helt klar än, men alla kartonger är uppackade! =D
Alla muskler är väldigt ömma. Är trött som f*n och har en arbetsvecka framför mig. Visserligen inte många dagar, men ändå. En ledig dag till hade behövts. Kommer ju försöka fixa allt ikväll när jag kommer hem, så kommer jag vara ännu tröttare imorgon, well, you get the point..

Hem. Har sovit där en natt och redan är det "hem".. Visst, det är första bostaden som bara är min, det känns väldigt kul. Längtar efter att få inreda, inte behöva anpassa mig för någon annan. Mitt mitt mitt, Mig mig mig. Behöver egentid. Massor. Fast inte själv ändå.
Börjar tröttna på att vara själv. Varför har alla lämnat Trollhättan för?! Trist.

Ska försöka ta mig hem till Orust i helgen. Har ledigt några dagar så hade vart skönt att va hemma, åka ut på havet och så. =) Få lite bränna kanske, svårt att få det i butiken.

Har kommit fram till att tiden går för fort. Börjat fundera på att gå i kyrkan, igen. Va längesen man gjorde det. Saknar min tro, tron på att det finns något mer.

RSS 2.0