On the bus

It´s working!! Internet alltså! Tack mamma och pappa! <3

Sitter på en buss nu, påväg till Linköping. Går direkt dit, framme halv 4 inatt. Grejt... Fast väl framme där väntar Jimmy och Linda på mig :)
Kanske ska ta en tupplur en sväng, får väl va social med folk en stund iallafall. Önska mig trevlig resa! (hur trevlig den nu kan vara på en obekväm buss...)

God Jul!

Nu är julafton förbi, nu återstår bestyren på juldagen. Inte för att det är så mkt, men lite julstämning finns det allt kvar. Dock hjälper det inte att mamma spelar roxette.... :P

Gårdagen va jättemysig! Trots att vi befann oss i en lägenhet. =) Mat åts det i mängder, står mig för hela året tror jag. Men gott va det! Och efter en hektisk och djungelaktig julklappslek åts det ännu mer. Återigen görgött! i eftermiddag väntar ännu mer lutfisk!

Ikväll bjuder Stenungsund på en utekväll. Ska bli intressant. Troligen blir det baden, men får se vart viljorna tar oss. Våra föräldrar är iallafall urgulliga och kör oss. Jäkla ö som har så sjukt kassa bussförbindelser.
Ska försöka plugga lite med, har ju examination i hälsopsykologin efter nyår, ett tag kvar, men lika bra att börja i tid.
Nu ska jag uppdatera mickan på vad som händer ikväll. =)

Tågresan

Sitter på tåget just nu. På väg till El Stockholmo. Datorn dör ungefär närsomhelst. JIPPIE. Finns inget, eller ja, hittar inget uttag häromkring. Just nu ångra jag att jag körde på lite bättre energiläge på bussen. Och kollade på serier.
Jag hade samma plats som någon annan med. De tyckte att jag hade satt mig fel, men icke! När konduktören kom så visade det sig att dom hade åkt på helt fel dag. Miffos.

25% kvar av batteritiden. Håller nog längre om jag inte lyssnar på musik samtidigt, men då blir resan ÄNNU tråkigare. Och det går inte för sig. När datorn väl dör så blir det att plåga folk med sms. Tror jag har batteri kvar på mp3 spelaren med. Hoppas jag iallafall.

Oh! Jag hade musik från The Phantom of the Opera på datorn, YES! Ska nog tvinga Johan att se den. Igen. Helt sjukt bra film verkligen.
Batteritiden har gått ner 10% på typ 40 min. Jippie. Hade vart gött om det höll hela vägen. Batteritid och internet. Det vill jag ha just nu.

Vissa finansiella delar av mitt liv har löst sig lite grann. Helt underbara kollegor man har alltså. Nu är det bara jul man måste oroa sig över. Johan ska ha födelsedagspresent OCH julklapp. Sen så två grejer te jul. Fan, har inte råd att köpa mjölk knappt.

Nu ska jag lyssna på soundtracket. Fan va bra det är!

Countdown

Sista praktikveckan är igång! Och veckan har börjat bra, sitter i köket och bloggar nu, har nämligen diskat, skurat hela diskbänken och spisen. Fick en riktig energiboost! Tänkte till och med hinna med lite träning och duscha. Sen har jag en bok att läsa. Usch, avskyr verkligen böcker. Funderar på att köra en fuling och se efter någon sammanfattning eller så på nätet och sen läsa det man hinner. Blir ju inte så mycket tid över med praktik och allt.

Bilderna vi tog förra veckan dög inte heller. Surt. Ska ta med mig datorn imorgon, ta kort på oss och redigera dem till perfektion.
Fick mail, lösenord och sånt idag med, trodde jag skulle bli superglad men dom har stavat fel på mitt namn! Ryck! Satte igång å började maila runt som fan, lika bra att försöka ändra det nu, innan man faktiskt börjar använda dem.

Nu får jag sätta igång med resten av kvällens göromål!
Här e en liten kul kortfilm, morsan kommer säkert garva åt den :P Nakenlekar

RSS 2.0