Vårsol, intriger och minnen.

Det har varit helt sjukt underbart väder idag. Riktig sommarvärme! För att njuta som bäst drog jag, Johan, Lisa, Kenneth och Stefan till Öresjö för årets första dopp. Johan fega ur dock, men vi andra var i vattnet och försökte oss på någon underlig form av vatten-volleyboll. Varför ligga bakis framför tvn, när man kan förfrysa tårna med en boll i en sötvattenssjö??

Igår va det cruising för hela slanten! Vi va ett helt gäng som satt och kollade på bilar i Maria Alberts-parken, intill vägen. Det var sjukt mycket bilar faktiskt. Många tuta, sjöng och skålade med oss! Kenneth och Stefan blev spöade i ett game av kubb också, av några fjortisar typ. HA!
Därefter drog de flesta av oss till kåren, där dom hade bartömning, så för en gångs skull va det mycket folk. :)
Vi hade jättekul allihop, men blev ett lite småtragiskt slut när vi insåg att två flyttar.

Det är helt sjukt hur fort de här tre åren har gått.

Vilken fredagkväll!

Trodde jag aldrig, att jag skulle sitta hemma och "lan:a".. :D
Oscar har kommit över och spelar Heroes 3 med mig och Johan. Kenneth är också här och förpestar vår tillvaro. Blir bad i Öresjö imorgon, fast man har ju inte haft första doppet förrän man badat i havet! :D

Solen har lyst med sin närvaro, så så mycket plugg har man inte orkat med.

Nu är det snart min tur, det är iallafall bra med spelet, man kan sitta och göra annat under tiden..

Ska tydligen spela basket imorgon med, kanske vore smart att gra det innan badet?


Eller ska man dyka upp hos Linda klockan sex på morgonen för att hjälpa henne packa?

Ne, tror inte det va! :P

Examensdagen

Då var det avklarat. Tog "examen" idag, inget stort, tal från rektor å musikuppvisning ungefär. Vi (ett gäng från klassen) hade däremot en lite fancy Champagne-frukost hos Linda innan! Inte helt fel, åt lite mumsig frukost, skåla champagne och mousserande vin och pratade lite om framtiden. Fick även en ros av Christer och Ann-Sofie i c118 efteråt.
Det serverades även buffé efter, för dom som ville och betalt matbiljett. Men i och med att jag inte kände mig helt hundra så fick det va. Måste dessutom sitta med examensarbetet.

Igår va vi ett helt gäng på Liseberg! Och shit va kul vi hade! :D  De flesta av oss bilade ner i en full bil, Sara kom direkt från tåget från Stockholm och Daniel med röd express från Stenungsund :). Vi åkte hela dagen, genom regn och solsken.. Va inte hemma förrän efter elva. Hade dock feber då..

I helgen blir det hejdå-fester för några som drar, för gott.. :( Och nästa vecka blir det Orust, tur och retur!

Nu flyter det på!

Examensarbetet börjar så smått ta form. Änsålänge är det inte mycket skrivet, men arbetet flyter på och vi börjar se hur slutresultatet kommer att bli. Strax ska jag gå ner till skolan för att göra ytterligare en intervju, sen blir det att läsa och skriva lite till.
Jag ska dessutom laga min cykel, inga bromsar fungerar nu. Funderade ett tag på om jag skulle köpa en ny, men är änsålänge billigare att fixa den jag har. Ska byta ut vajrar och bromsar, kanske ger mig på växlarna med. Funderar också på att byta styra, har ju ingen användning för det bockstyret jag har. Då återstår det näsan bara att måla ramen sen.. :D Fast det kommer jag nog inte göra, så mycket jobb med det.

Jaja, nästa intervju va det!

OMG OMG OMG OMG!!!!!

YES! Helt plötsligt ser allt väldigt ljust ut, om än oerhört stressigt. Men det är det nog värt.. =)

Hade skickat ett mail till studievägledaren och frågat när några tentor går, och refererat till ett tidigare samtal om ett ämne som går v45. Nu visar det sig att läraren kanske flyttar den till strax efter midsommar!!! Så gör jag de andra ämnena i slutet på maj (om dom går då) eller i augusti (omtenta-perioden) så kan jag ta ut min examen flera veckor tidigare!!!!!!!!

JIPPIE!!!!!

Nu håller vi tummarna!

Har ju mina kurser för sommaren, men de är förhoppningsvis inte tentor i, utan inlämningsuppgifter, så då kan man ev. skjuta upp dem något för att plugga på de andra, som faktiskt är viktigare.

Va ute på en springtur nyss, urgött faktiskt.. =) Och nu ska jag göra middag!

Där ser man!

Kollade resultatet nyss, har kommit in på kurserna i sommar..!!

Men shit, vad jag kommer få att göra.. :S

Kurserna blev:

Aktuell ekonomisk politik
Design för det goda livet
Låtskriveri A


Det här blir nog bra.. =)

Sommar vid kanalen!

De senaste två dagarna har det varit uuuuuuuurgôtt väder! Självklart har man passat på att hänga nere vid slussarna/kanalen! Efter idag har man ju tyvärr lyckats bränna sig lite, men det va det nästan värt.. =)

Grillat blev det idag med! Igår va det bara picnic. Och snart ska vi iväg till stan och ha taco/slapp-kväll hos Linda!

Fast först fixa brännan... :D

RSS 2.0