Vill ha!!

Man kan bli lite trött av att sitta å läsa lagtext (närmre bestämt 12:e kapitlet i Jordabalken...) och behöver ta en paus då och då. Hamnade på en inredningssida förut. Hitta en köksmaskin från KitchenAid. Har haft sådana i butiken jag arbetat i, de är suveräna! Har nu hittat den i en underbar färg, björbär!

http://www.inreda.com/product_show_picture.asp?pID=10746

Helt underbar, eller hur?

Jönköping!

Är precis klar med tentan, sitter på skolan och väntar på att Johan och Jimmy dyker upp. Tentan gick nog bra, kändes bra iallafall. Va lite segt bara, va ju nästan 40 frågor.. :S Hamna dessutom på den sämsta platsen i salen, bänken mitt emot tenta-vakten xD!!
Han gav mig en komplimang när jag gick, han tyckte att jag alltid va så glad. Snällt =), fast man fråga sig själv "Gör jag tentor så ofta??"

Synd att fler inte hänger med te jönköping, kommer nog bli väldigt segt, Johan kör dit iallafall. Får se om jag kör det sista, han har väl aldrig vart där..

Om du läser det här pappa så får du gärna ringa å förklara vilken del av Jönköping IKEA ligger.. :D


Fest för Linda ikväll också! Ska fira att tentorna är över också.

:D

Jag älskar kokos!

Dom hade små kokosbitar på ica, yum yum! Hur gott som helst!
Idag fyller Linda år! Congrats, hoppas du får en härlig dag med Arvid!

Sitter nu och pluggar för tentan imorgon.. Hoppas det går bra. Sen bär det kanske iväg till Jönköping, Johan ska prata me Jims sen. Så ska Linda firas sen på kvällen!

Idag va jag, Johan och Kenneth på gymmet, dom stod mest å prata tyckte jag dock.. =) Vart iväg och väckt Lisa och Oscar efter det, hämtade lite kartonger hos dom. Så Johan kan packa. Han har sagt att han tänkt och packa idag, men nu sitter han med hemsidan igen, så vi får väl se.. :D

Kokos!

"Nämen titta, en flygande dator!"

Den åker snart alltså, han kan inte ens slita sig för att säga hej till mig när jag kommer hem. :P

Idag har det varit arbetsmarknadsdag på skolan. Det va flera mäklarföretag där, bland annat Skandia Mäklarna, Svensk Fastighetsförmedling och Fastighetsbyrån. Flera företag höll korta föredrag där dom presentera sig själv och pratade om branschen med mera. Oerhört intressant och givande! Va mingel med plockbuffé efteråt och man fick chansen att prata mer med rekryterarna och fastighetsmäklarna. Har dessutom fått tag på någon som vill vara bollplank i mitt och Lindas examensarbete. Känner mig väldigt sugen på att börja arbeta, nu! :D

Nu blir det mer studier! It never ends..... =)

Alla Hjärtans Dag!

Ajja, det är ju dagen efter alla hjärtans dag, men jag kan ju skriva om det för det! :) Dagen började med en tenta som jag HOPPAS gick vägen.. De externa lärarna är oerhört hårda med rättningen, så vi får se. Satt uppe rätt länge i fredags så sov faktiskt en stund när jag kom hem.
När jag vaknade efter en stunds tupplur gjorde jag och Johan en liten shoppinglista och gick till affärn för att handla mat. Vi ställde oss och lagade potatisgratäng. Vi har ju inte riktigt lagat potatisgratäng någon av oss, men det blev en i toppklass verkligen! Hittade receptet på Tasteline.com (jag rättar ditt uttal nästa gång jag pratar med dej mamma......!!). Till efterrätt testade vi att göra en kladdkaka på vit choklad. Johan tyckte det smaka jättegott, jag var dock inte lika övertygad.

Vi satt sen och kollade på film, Slumdog Millionare. Handlar om en "slummen"-född pojke från Indien som lyckas vinna 20 000 000Rs, och folk tror ju att han fuskat, med tanke på att han är outbildad. Så får man veta hans livshistoria. Tyckte den va rätt bra faktiskt.

Hoppas ni hade en lika mysig kväll som jag hade!




Hade lagt ut en bild på Johan, om jag hade haft en kamera :)


Tentaplugg

Dags för tenta imorgon.. Ska ta e macka och lite kaffe så man kan hålla sig vaken. I en minibrake jag tog hittade jag en passande bild på mitt (och säkert flera andras..) tillstånd.



Bildutmaning

Regler för utmaningen:
*Gå in i mappen "mina bilder"
*Gå till den sjätte mappen & välj den sjätte bilden i den aktuella mappen
*Lägg upp bilden på bloggen & skriv något om bilden
*Utmana sex personer & tala om för dem att de är utmanade.



Det blev en bild på pappa, när vi seglade runt båten i höstas/vintras.

Broccoli!

Blev rätt lång dag i skolan idag, satt kvar med arbetet till strax efter sex. Johan hade inte handlat när jag kom hem, så han är iväg nu. Ska göra broccolisoppa med laxtärningar i, så att det blir lite matigare =) Gör någon enkel variant, som jag såg på tv en gång. Koka broccoli i saltat vatten, ta ur broccolin (behåll vattnet alltså), kör broccolin i matberedare och blanda sen i vatten "efter behag". Laxtärningarna kokar jag i vattnet medan jag "puréar" broccolin. Återstår att se hur det blir!

Imorgon är det heldag i skolan, vad vi vet. Kommer bli oerhört mycket att göra i veckan, med tanke på tentan till helgen.



Ajja, nu kokar vattnet!

Knutby - the movie

Seriöst, idag gör man film om precis vadsomhelst. Varför? För att vi kan. Rättelse, för att människor med dålig smak kan. Nu börjar det komma storfilmer om världskrigen. Är det det vi kommer lämna till framtida generationer? Tron om att inget är värre än att man kan göra en film om det? Eller just det, att man kommer tro att det är en film? Så länge man inte gör Snuff-filmer om krig, terrordåd m.m.
Tänk om folk börjar begå brott bara för att göra film? seriöst...



Sitter just nu och tittar på "That 70´s show". Johan har typ flyttat hit och sitter vid datorn, med sin hemsida å knepar och knåpar. Daniel kommer om några timmar, ska till Orust i helgen, och Johan följer med! =)
Idag var det gästföreläsning, hyresgästföreningen. Blev många frågor, då de flesta av oss har hyresrätt. Sedan sprang jag och Linda och satte upp affischer till nästa möte med Studentredaktionen. Blev en herrans massa lappar :D
Därefter en liten fika på Mejeriet, riktigt mysigt café det där..

Nej, mer packning!!

Monkey Wrench

Lyssna på den. One in ten. Grymt bra faktiskt. Med Foo Fighters, för den som inte vet.

Idag har det varit heldag i skolan, med gästföreläsare. Homestylist faktiskt! Väldigt kul att lyssna på, trots den långa dagen. Fick tips om inredning, hur man bemöter människor och hur viktigt det är med kommunikation. =) Typ..
Efter skolan gick vi ett gäng till Sara som bjöd på paj. Sitter nu hemma och funderar vad jag ska göra, börjar fundera på mat, men har en hel del skolarbete att sätta igång med.

Tittar på snön lite först.... :D

One last thing before I quit
I never wanted any more than I could fit
Into my head I still remember every single word
You said and all the shit that somehow came along with it
Still theres one thing that comforts me since I was

Always caged and now Im free


RSS 2.0