Äpplen högt och lågt.

Höststämningen har varit hög ikväll! Kom hem, tränande, städade och sen blev det höstmatlagning/bakning! Kantarellomelett, fyriskaka (äpplesockerkaka) och då det blev massa äpplen över, äpplekräm!
Allting toppades med levande ljus och musik för att öka den mysiga höststämningen! :)

God Morgon!

Sitter i soffan med en kopp te och datorn i knät. På utsidan regnar det lite lagom sådär. Johan ligger och sover fortfarande, han satt uppe framför datorn till sent inatt. Men han kommer bli väckt snart :D

Idag är det ganska lugnt, för en gångs skull. Inte behöva rusa iväg på nåt. Ska fixa en grej åt en kollega bara, sen blir helgen vad jag gör den till. Gött!

Det där med demokrati..

Känns som poliserna samlas titt som tätt häromkring, och varför? Jo, på grund av SD. Antingen rena motdemonstrationer eller för att någon ska hålla tal. På Facebook spammar folk om hur mycket dom avskyr SD, att dom kommit in i riksdagen, att dom ska försvinna därifrån och att de inte vill vara vän med folk som sympatiserar/röstat på dem. Herregud. Vad är det för fel på människor?

SD är inget hot mot demokratin, det är demokratin som fått dem dit dom är idag. Jag röstade inte på SD och kommer inte göra det heller. Men dom har rätt att finnas, rätt att göra sina röster hörda. Sen har tillräckligt många i Sverige röstat på dem. Sluta vara så förbannat barnsliga och börja föra en dialog med dem istället.
Vi lever i ett underbart land med åsikts-och yttrandefrihet, sluta förstöra på grund av er trångsynthet! Det är min åsikt iallafall.

Nog om det där, gör mig mest förbannad och så vill jag inte starta min dag. Sitter vid frukostbordet just nu med en kopp te och datorn. På jobbet idag händer inte alltför mycket, men det löser sig säkert!
Ser ut att bli en fin höstdag idag. Kanske ska leta upp det där spåret som ska finnas här någonstans och ta sig en springtur? Foten är tillräckligt bra nu ändå.

Regn regn regn

Nu är det höst! Regnet står som spön i backen! Eller ja, det smattrar på taket och på fönsterblecken. Riktigt mysigt faktiskt. Igår begav jag mig till å med ut i regnet, på en kvällspromenad. 500meter utanför dörren kommer vääääärldens skyfall! Ingen regnjacka eller stövlar kunde rädd mig, så gick å hoppa i en stor vattenpöl som plötsligt uppenbarade sig framför mig.

Gjorde världens kap idag! (lite tveksamt om jag egentligen borde säga något, någon *host*mamma*host* brukar kunna pika mig...) Chefen hade köpt asgrymma skor, så jag och kollegan sprang bort också. Och som i ett mirakel kom jag hem med tre nya par! För 350spänn! Inga skitskor heller, läder å shit! Känner mig väldigt nöjd faktiskt, nu har man så att man står sig i höst.

Nu väntar lite Family Guy på tv. Blir nog en kopp te också, riktigt kallt nu!

Ett tema kanske?

Kikat runt på lite bloggar, man kanske ska ha ett tema? Äh, hade säkert inte hållt mig till det ändå :)

Ännu en arbetsvecka är till ända! Helt sjukt vad tiden går fort, det e tamejfan snart mitten på september. Så mycket semester blev det.. :/ Fast får ju hoppas att skidsemestern blir av :)
Imorgon blir det finsittning på kåren, ska förhoppningsvis bli roligt. Hade tänkt en lugn helg, där man inte hade något planerat. Men dagarna fylls ju så sjukt fort.. Nästa helg blir det dock Skåne! Ska bli helt sjukt awesome, måste se till att boka biljetterna dock.
Nu ska jag ta ett glas vin och lyssna på musik. Gött det.

RSS 2.0